Kiss Music News

Zac Efron și Vanessa Hudgens, din nou împreună, după 10 ani?

Fanii Vanessei Hudgens au o singură dorință pentru 2020: ca actrița să se împace cu fostul ei iubit, Zac Efron.

Fanii Vanessei Hudgens au o singură dorință pentru 2020: ca actrița să se împace cu fostul ei iubit, Zac Efron. Vanessa s-a despărțit de curând de Austin Butler, după 9 ani de relație, iar fanii artistei speră că aceasta se va reîntâlni cu Zac Efron.

Vanessa și Zac au fost împreună în perioada 2005-2010, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare de la High School Musical. Din păcate, cei doi au decis să se despartă în urmă cu zece ani, iar de atunci Zac nu a mai avut nicio relație de lungă durată, în timp ce Vanessa a fost la un pas de logodnă cu Austin Butler.

Fanii actriței au început să posteze o mulțime de mesaje, prin care și-au manifestat entuziasmul de a-i vedea din nou împreună pe Zac și Vanessa.

@zacefron, du-te și cucerește din nou fata, urgent!”, a scris un internaut.

Povestea lor de dragoste este asemănătoare cu cea a lui Justin Bieber cu Selena Gomez, cei doi formând un cuplu extrem de popular în perioada în care erau vedete Disney.

Vanessa Hudgens & Austin Butler s-au despărțit la începutul acestui an

Chiar dacă ne așteptam să auzim clopotele de nuntă pentru Vanessa Hudgens și iubitul ei, Austin Butler, se pare că cei doi s-au despărțit. După aproape nouă ani de relație, protagonista din „High School Musical” și actorul din „Once Upon a Time... in Hollywood” au decis să meargă pe drumuri separate, iar motivul ar fi fost distanța.

În ultimele luni, cei doi au petrecut mai mult timp departe unul de celălalt. În timp ce ea a filmat în străinătate pentru „The Princess Switch 2”, iubitul ei a fost ocupat cu noul rol al lui Elvis Presley, pe care l-a primit în vara acestui an. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.