Cool Stuff

VIDEO | Dwayne „The Rock” Johnson a postat un clip emoționant după moartea tatălui său!

Dwayne „The Rock” Johnson vorbește, cu ochii în lacrimi, despre moartea tatălui său!

La doar câteva zile de la moartea tatălui său, Dwayne „The Rock” Johnson a postat un clip emoționant pe contul său de Instagram în care a vorbit deschis despre faptul că nu a apucat să își ia rămas bun de la acesta.

Cu ochii în lacrimi, actorul a povestit despre tragicul eveniment și despre toate lucrurile pe care i le-ar fi spus tatălui lui dacă ar fi avut ocazia. În plus, el le-a mulțumit fanilor pentru dragostea și susținerea cu care l-au compleșit în urma știrilor despre moartea lui Rocky „Soul Man” Johnson, din 15 ianuarie.

Rocky Johnson, fostul campion mondial la Wrestling, a murit săptămâna trecută, la vârsta de 75 de ani. Se pare că în ultima perioadă aceasta se simțea rău și suferea de o tromboză venoasă profundă. Aceasta i-a provocat un cheag de sânge în picior care s-a deplasat și ulterior, a suferit un atac de cord, a povestit The Rock în videoclip. În plus, se pare că fostul wrestler a sufeit toată viața de dureri cronice.

Acum, The Rock a declarat că se simte ușurat că tatăl său a scăpat de suferiță, dar că îi va lipsi legătura unică pe care o avea cu acesta. „Există atât de multe lucruri despre bătrânul meu și toate complexitățile lui, încât numai eu, ca fiul său, le pot înțelege”, a spus actorul.

Totuși, el a încheiat clip-ul într-o notă optimistă, spunând că urmează să plece spre sală pentru a-și lucra picioarele, așa cum l-a învățat tatăl său, adăugând că ar putea adăuga și puțină tequila pe parcurs.

Urmărește întreg clipul aici!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.