Kiss Music News

Ce crede Liam Hemsworth despre Miley Cyrus, la cinci luni de la despărțire

Liam Hemsworth încă o iubește pe Miley Cyrus!

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit vara trecută, după opt luni de căsătorie, iar decizia lor i-a luat pe toți prin surprindere. Deși au trecut cinci luni de atunci, Liam încă se gândești la Miley, iar o sursă apropiată actorului a dezvăluit că acesta „este mult mai fericit acum” și că „în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, îi va fi dor de Miley și întotdeauna o va iubi, iar ea îl va iubi pe el.

De asemenea, aceeași sursă a dezvăluit și care a fost motivul care a dus la despărțirea celor doi.
Ei s-au despărțit deoarece Liam a realizat că, înaintând în vârstă și dezvoltându-se, ei nu aveau o relație tradițională și era destul de dificil pentru el și nu funcționa acest lucru nici pentru Miley. Ei își doreau să își trăiască viața în moduri diferite.”

Totuși, Liam a reușit să treacă peste divorț cu ajutorul familiei sale, care i-a fost alături în ultima perioadă.

Familia lui Liam l-a sprijinit pe tot parcursul divorțului. Ei sunt foarte tradiționali și întotdauna au simțit că Miley și familia ei erau diferiți. Părinții lui niciodată nu au știut ceea ce trăia el”, a mai spus sursa.

Spre deosebire de Liam, care a fost destul de discret în ceea ce privește viața sa amoroasă, Miley nu s-a ascuns deloc și s-a afișat cu Kaitlynn Carter, la doar câteva săptămâni după despărțirea de Hemsworth. Între timp, Miley i-a spus adio lui Kaitlynn și s-a reorientat către Cody Simpson.

Se pare că între timp și Liam Hemsworth i-a găsit o înlocuitoare lui Miley Cyrus. După ce a fost surprins cu actrița Maddison Brown, Liam apare din nou în tabloide, alături de o nouă domnișoară. Cea care l-ar fi cucerit pe Hemsworth ar fi modelul Gabriella Brooks, o tânără în vârstă de 23 de ani.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.