Cool Stuff

Vanessa Hudgens l-a uitat deja pe Austin Butler. Cum a fost surprinsă actrița!

Se pare că Vanessa Hudgens a trecut rapid peste despărțirea de fostul iubit, Austin Butler!

Se pare că Vanessa Hudgens deja l-a uitat pe fostul ei iubit, la doar o săptămână de la despărțire! Chiar dacă fanii visau la o împăcare între ea și Zac Efron, se zvonește că actrița din „Bad Boys for Life” ar avea o nouă relație.

Vanessa a fost surprinsă luând cina într-un restaurant italienesc din Brooklyn, alături de nimeni altul decât baschetbalist echipei Los Angeles Lakers, Kyle Kuzma.

Potrivit fotografiilor obținute de TMZ, cei doi s-au cunoscut un pic mai bine la o sticlă de vin. Îmbrăcată într-un pulover negr, și cu părul prins lejer, actrița părea extrem de fericită în compania jucătorului NBA.

Totuși, este posibil să fie vorba doar de o întâlnire între prieteni, însă activitatea lor de pe rețelele de socializare lasă loc speculațiilor. Recent, actrița i-a comentat baschetbalistului la o postare și a fost prezentă la unul dintre meciurile sale, postând și un clip pe contul ei de Instagram.

Vanessa Hudgens și fostul ei iubit, Austin Butler s-au despărțit săptămâna trecută, după nouă ani de relație. Potrivit apropiaților, motivul principal ar fi fost distanța, având în vedere că acum cei doi filmează pentru noile lor proiecte pe continente diferite.

FOTO: TMZ

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.