Kiss Music News

VIDEO | Jonas Brothers au recreat o secvență celebră din filmul „Camp Rock”, după 12 ani!

Kevin, Joe și Nick Jonas au intrat din nou în pielea personajelor Jason, Shane și Nate Gray, după 12 ani!

Jonas Brothers au dus nostalgia la un alt nivel și ne așteptăm să îi vedem în curând încoronați drept regii TIK TOK-ului. Kevin, Joe și Nick Jonas au recreat o scenă celebră din filmul „Camp Rock” – care a avut premiera în 2008.

Cei trei au intrat din nou în pielea personajelor Shane Gray (interpretat de Joe), Jason Gray (interpretat de Kevin) și Nate Gray (interpretat de Nick) și pentru ca totul să fie mai amuzant, nu au uitat nici de look-urile care i-au consacrat. Așa că ei au apelat la peruci și ne-au reamintit care era moda anilor 2000.

„Nu vreau să-mi pierd vara în vreo tabără! Sunt Shane Gray, totuși!", spune Joe.

„Hei omule, obișnuisem să iubim acest loc. Acum trei ani eram campioni!" răpunde Nick, purtând o perucă cu păr ondulat și un sacou din piele.

Și acum, Kevin cu celebra replică „Acesta este locul unde Connected 3… s-au conectat”.

Fanii s-au bucurat extrem de tare și postarea de pe Instagram a strâns aproape două milioane de vizualizări, în mai puțin de o zi. Așa că așteptăm cu nerăbdare următorul clip!

Săptămâna trecută ei și-au folosit abilitățile pentru a reedita o altă scenă reprezentativă, de data aceasta din „Keeping Up with the Kardashians”. Joe și Nick au jucat rolul lui Kim, respectiv Khloe Kardashian pentru a reda unul dintre cele mai cunoscute conflicte dintre cele două.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.