Cool Stuff

Prințul George va avea propriul său serial animat

Prințul George va avea parte de propriul său serial de animație, produs de HBO.

Prințul George va avea parte de propriul său serial de animație, produs de HBO. Serialul „The Prince” va prezenta povestea familiei regale britanice, spusă din perspectiva Prințului George, iar producătorul este Gary Janetti, creierul din spatele proiectelor „Family Guy” și „Will & Grace”.

Serialul „The Prince” va fi produs de 20th Century Fox Television pentru HBO Max și cel mai probabil va ajunge pe micile ecrane abia anul viitor. Întregul proiect  a fost inspirat de contul de Instagram al lui Gary Janetti, unde se află o mulțime de postări inspirate de Prințul George.

Sunt încântat să lucrez pentru HBO Max şi să aduc un alt serial despre o familie care luptă fără milă pentru tron”, a spus Janetti.

Printre actorii care își vor împrumuta vocea personajelor din serialul The Prince se numără câteva nume cunoscute la Hollywood, printre care Orlando Bloom și Iwan Rheon din „Game of Thrones”.

Platforma HBO Max va fi lansată în mai 2020, în Statele Unite, iar în 2021, ea va putea fi disponibilă la nivel internațional.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.