Cool Stuff

Serialul „Lucifer” revine cu ultimul sezon și cu multe surprize!

Serialul „Lucifer” revine anul acesta cu cel de-al cincilea sezon, care va fi și ultimul.

Serialul „Lucifer” revine anul acesta cu cel de-al cincilea sezon, care va fi și ultimul. Noul sezon va ajunge pe Netflix în cea de-a doua parte a anului, așa că fanii mai au de așteptat până când vor afla data oficială a lansării. Sezonul 5 al serialului „Lucifer” va avea 16 episoade, iar Tom Ellis a dezvăluit că există un întreg plan în spatele noului sezon.

Sezonul 5 din Lucifer va fi împărțit în două. Netflix va lansa prima dată opt episoade, iar apoi va fi o mică pauză, după care vor urma încă opt episoade”, a spus Tom Ellis.

De curând, Tom Ellis le-a dat de înțeles fanilor că actorul Drew Powell din „Gotham”  va apărea în ultimul sezon din „Lucifer”, așa că abia așteptăm să vedem ce rol va avea.

O altă surpriză pentru fanii serialului „Lucifer”, va fi faptul că episodul 10 - „Bloody Celestial Karaoke Jam” va fi unul cu tentă de musical, după cum reiese și din titlu.

Va fi un episod în care toată lumea va cânta și va dansa. A fost ca un joc de Tetris organizarea acestui episod, dar ne-a plăcut foarte mult. Va fi ceva minunat”, a spus Idly Modrovich, unul dintre producătorii serialului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.