Kiss Music News

Post Malone, primul rol într-un film alături de Mark Wahlberg. Urmărește trailer-ul comediei „Spenser Confidential”!

Post Malone își începe cariera de actor în comedia de acțiune „Spenser Confidential”!

După ce a cucerit Spotify-ul cu piesele lui, Post Malone se mută pe Netflix. Artistul trece la un alt nivel și își face debutul ca actor în comedia „Spenser Confidential”.

Bazat pe romanul „Robert B. Parker’s Wonderland” lui Ace Atkins, lansat în 2013, lungmetrajul spune povestea lui Spenser – un detectiv cunoscut mai mult pentru problemele create. Proaspăt ieșit din închisoare, el plănuiește să plece din Boston, însă este convins de Henry, fostul său antrenor de box şi mentor, să ajute un amator cu potenţial. 

Care este rolul lui Post Malone? Ei bine, artistul joacă rolul unui deținut care intră într-un conflict cu personajul principal. El apare încă din primele câteva secunde ale trailer-ului, alături de colegul său pe care îl întreabă cum se simte având în vedere că urmează să fie eliberat.

Alături de muzician, din distribuție mai fac parte Mark Wahlberg, în rolul lui Spenser, Alan Arkin, mentorul şi antrenorul lui de box, dar și Winston Duke, Iliza Shlesinger, Marc Maron, Bokeem Woodbine şi Cassie Ventura.

Filmul, regizat de Peter Berg, va fi lansat pe Netflix, pe 6 martie.

Urmărește acum primul trailer!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.