Cool Stuff

Zece actori care urăsc rolurile pe care le-au interpretat!

Kate Winslet nu s-a putut uita la „Titanic”, iar Channing Tatum a fost obligat să joace rolul lui G.I. Joe.

Actorii acceptă roluri din diferite motive. Unii își doresc să lucreze cu anumiți colegi de breaslă, alții sunt obligați contractual să joace într-un film, iar unii o fac pur și simplu din motive financiar, însă un lucru e cert - mulți dintre ei au avut cel puțin un rol care nu le-a plăcut.

Însă de cele mai multe ori, fix acele roluri le-au adus faima. Carrie Fisher a declarat, în autobiografia sa, că dacă ar fi știut cât de cunoscută va deveni datorită filmului „Star Wars”, nu ar fi acceptat niciodată acel rol. Și nu este singura care gândește astfel.

Jamie Dornan în „50 Shades of Grey”

Dacă personajul Christian Gray ar fi existat în realitate, cu siguranță nu s-ar fi împrietenit cu actorul care l-a interpretat. Jamie Dornan, care a jucat rolul de seducătorului milionar, spune că prietenii săi sunt mult mai retrași. „Nu m-aș fi imaginat stând într-un pub cu el. Nu cred că ar fi genul meu, când vine vorba de alegerea prietenilor”, a declarat acesta.

Kate Winslet în „Titanic”

Actrița britanică Kate Winslet a urât felul în care a sunat personajul ei în „Titanic”. Actriței i-a fost rușine de accentul ei american și mai mult, a povestit că i-a fost greu să se uite la film după ce a fost lansat.

Katherine Heigl în „Knocked Up”

Într-un interviu acordat pentru Vanity Fair, actrița a povestit că nu i-a plăcut rolul său din „Knocked Up”, din cauza modului în care este portretizată femeia: „Portretizează femeile ca fiind niște scorpii, lipsite de umor și de înțelepciune. Mi-a fost greu în unele zile. 98% din timp a fost o experiență uimitoare, dar mi-a fost greu să iubesc filmul”.

Robert Pattinson în „Twilight”

Chiar dacă rolul lui Edward l-a făcut celebru pe Robert Pattinson, actorul recunoaște că nu a acordat prea mult timp întelegerii personajului său. În plus, faima obținută odată cu lansarea filmului și reacțiile oamenilor l-au copleșit. „Deodată, peste tot unde mergeam, oamenii credeau că mă cunosc deja”, a spus el.

George Clooney în „Batman & Robin”

George Clooney este un actor fantastic, dar a făcut și unele alegeri groaznice în cariera sa, precum interpretarea lui Batman. Acum, el glumește pe seama interpretării sale și și-a cerut scuze de multe ori pentru acel film, spunând „nu știu ce as fi putut face diferit”.

Halle Berry în „Catwoman”

Atunci când fanii au auzit că Halle Berry preia rolul lui Catwoman, au fost inițiat încântați, dar când filmul a ajuns în cinematografe, totul s-a demonstrat a fi un mare dezastru. Mai mult, în 2005, ea a primit și „Zmeura de Aur” pentru acea interpretare.

Carrie Fisher în „Star Wars”

Deși acum nu ne putem imagina pe altcineva în rolul Prințesei Leia din „Star Wars”, Carrie Fisher a recunoscut în autobiografia sa că regretă faptul că a acceptat acel rol. „Tot ce am făcut când am devenit faimoasă a fost să aștept să se termine”, a spus ea vorbind despre efectele negative ale celebrității.

Sean Connery în „James Bond”

După ce a jucat rolul celebrului spion în cinci filme, Sean Connery s-a plictisit de acel personaj. Actorul este de părere că James nu evoluat în niciun fel de la primul film și în plus, era nemulțumit de salariul pe care îl primea.

Megan Fox în „Transformers”

Megan Fox a recunoscut deschis că debutul ei în primul film „Transformers” a fost groaznic, dar când a apărut continuarea, părea să fie în regulă cu personajul ei. „Oamenii sunt secunzii roboților, deoarece este un film despre roboți ... Oamenii sunt conștienți de faptul că acesta nu este un film despre actorie", a spus ea în timpul unui interviu acordat Entertainment Weekly.

Channing în „G.I Joe”

Channing Tatum i-a povestit gazdei Howard Stern că nu și-a dorit rolul lui G.I Joe, dar a fost obligat contractual. Actorul semnase un contract pentru realizarea a trei filme așa că atunci când studioul i-a spus care este următorul său rol, nu a putut să refuze.

Blake Lively în „Gossip Girl”

Au fost momente în care actriței i-a fost cu adevărat greu să interpreteze rolul Serenei deoarece nu se identifica deloc cu personajul. Blake a declarat că personajul ei făcea adesea lucruri pe care ea nu le-ar face niciodată. „Oamenilor le-a plăcut, dar întotdeauna m-am simțit ca și când aș face un compromis – îți dorești să transmiți un mesaj mai bun”, a spus ea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.