Kiss Music News

Dezamăgire uriașă pentru fanii „Carpool Karaoke”. Cum este de fapt filmată emisiunea!

Cum este de fapt filmată emisiunea „Carpool Karaoke”, a lui James Corden!

„Carpool Karaoke”, prezentată de James Corden, este una dintre cele mai urmărite emisiuni din întrega lume. Însă de curând, a apărut pe internet un clip, în care fanii pot vedea cum este filmată de fapt această emisiune, iar acum, publicul este dezamăgit.

În cazul în care nu sunteți familiarizați cu formatul emisiunii: James îi pune întrebări unui artist celebru, alături de care cântă și dansează pe parcursul unei călătorii cu mașina, care pare condusă chiar de Corden.

Cu toate acestea, un nou video postat pe Twitter dezvăluie marele secret din spatele emisiunii. Se pare că mașina condusă de James este, de fapt, remorcată de un alt vehicul.

Un fan a surprins momentul în care se filma un episod al emisiunii cu Justin Bieber și a postat clipul pe contul său. Mașina pe care o „conducea" acesta era pusă pe un suport special, iar prezentatorul doar stătea la volan.

„Tomai i-am văzut pe James Corden și Justin Bieber filmând pentru Carpool Karaoke și din acest motiv am probleme de încredere – nici măcar nu conduce el! Următorul lucru pe care ni-l vor spune este că prietenii lui nici măcar nu au nevoie de o plimbare”, a scris acesta revoltat.

Fanii sunt cu adevărat surprinși de acest lucru, judecând după numărul mare de reacții. Postarea inițială a ajuns rapid la peste 201,000 aprecieri și 61,000 de distribuiri.

Totuși, există și persoane care consideră că aceasta este cea mai sigură variantă. Iar alți spectatori susțin că aceasta este o decizie nouă a echipei de producție pentru că în trecut, oamenii l-au văzut pe James conducând singur, alături de celebrități precum Katy Perry sau One Direction.

VIDEO: Twitter @zolihonig

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.