Kiss Music News

Lana del Rey s-a îmbrăcat de la mall pentru gala Premiilor Grammy 2020!

Lana del Rey a dezvăluit cum și-a ales rochia pentru gala Premiilor Grammy 2020.

Vedetele profită de orice eveniment pentru a se întrece în ținute! Chiar dacă cei mai mulți apelează la unii dintre cei mai cunoscuți designeri, nu toți sunt dispuși să dea o mică avere pe haine, iar printre aceștia se numără și Lana del Rey.

Artista, al cărui album a fost nominalizat la categoria „Album of the Year”, a apărut la cea de-a 62-a ediție a evenimentului, purtând o rochie pe care ar putea-o avea oricine.

„Am luat-o de la mall. Am văzut-o și mi-a plăcut”, a dezvăluit Lana în timpul unui interviu, acordat pe covorul roșu pentru Entertainment Tonight. „Este o rochie o rochie aleasă în ultimul moment, dar îmi place", a adăugat ea.

Ceea ce este de înțeles! Rochia, creată din paiete și franjuri argintii cu mâneci evazate, transmite un aer vintage, caracteristic artistei. Aceasta a accesorizat-o cu o pereche de sandale argintii, o coafură lejeră și machiajul cu care ne-a obișnuit.

Artista a participat la eveniment alături de noul ei iubit, Sean Larkin - ofițer de poliție și vedeta show-ului polițist „Live PD”.

VIDEO: Twitter @ivorycricket

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.