Cool Stuff

O femeie din Germania vrea să se mărite cu un avion Boeing, după șase ani de relație

O tânără a ajuns pe prima pagină a ziarelor din Germania după ce a declarat că își dorește să se mărite cu un avion Boeing 737-800.

O tânără a ajuns pe prima pagină a ziarelor din Germania după ce a declarat că își dorește să se mărite cu un avion Boeing 737-800, cu care ar avea o „relație” de șase ani.

Michele Kobke, în vârstă de 30 de ani, a dezvăluit că povestea de dragoste a început în luna martie 2014, atunci când a ajuns pe aeroportul Berling Tegel. Tânăra care trăiește în Berlin a povestit că s-a îndrăgostit pe loc de avionul Boeing 737-800, căruia îi spune "schatz" (n. red. 'dragul meu').

Femeia a povestit că s-a simțit atrasă de aripile și de propulsoarele avionului, iar timp de șase ani a putut să-l admire doar prin geamul aeroportului. Totuși, visul ei s-a îndeplinit abia în septembrie 2019, când Michele a ajuns în sfârșit în fața avionului.

Timpul petrecut în hangar a fost cel mai frumos moment din viața mea. Am fost cu el, ne-am bucurat de timpul petrecut împreună, l-am sărutat și l-am mângâiat”, a povestit Michele Köbke.

De asemenea, femeia a declarat că plănuiește să se mute în hangar și că visul ei cel mai mare este să locuiască alături de avionul de care este îndrăgostită.

Vreau să mă mărit cu el, în acest hangar și să ne petrecem noaptea împreună. Nu voi purta o rochie albă, dar voi alege o pereche de pantaloni negri și un sacou”.

Femeia plănuiește să se „întâlnească” din nou cu avionul, în Amsterdam, pe 18 martie 2020, pentru nuntă.

„Vreau ca cineva să ne cunune și să spună ”accepți să te căsătorești cu 737-800” și eu să spun ”da”, să ne sărutăm și să fim fotografiați împreună”.

Michele a realizat că are o slăbiciune pentru avioane în 2013, atunci când a zburat pentru prima dată. „Când ating aripile unui avion, îmi transpiră imediat palmele și sunt super entuziasmată”, spune Michele.

Mi-aș dori ca relația mea să fie acceptată de societate, dar sunt oameni care nu pot să accepte acest lucru. Sunt diferită și sunt pregătită să lupt pentru dragostea mea!”.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.