Kiss Music News

Irina Shayk, primele declarații despre despărțirea de Bradley Cooper!

Irina Shayk a vorbit deschis despre despărțitrea de Bradley Cooper și despre greutățile vieții de mamă singură!

Cunoscută pentru discreția sa, Irina Shayk a vorbit pentru prima dată deschis despre despărțirea de fostul iubit, Bradley Cooper. Cei doi și-au spus adio în vara anului trecut, după patru ani de relație, însă au rămas în relații bune pentru fiica lor, Lea De Seine, în vârstă de doi ani.

În cadrul unui interviu acordat pentru British Vogue, modelul a făcut primele declarații despre greutățile prin care trece ca mama singură și a vorbit despre relația pe care a avut-o cu actorul.

„Cred că în toate relațiile ajungi să îți expui și părțile bune și părțile rele – este natura firii umane”, a declarat Irina Shayk despre Bradley Cooper. „Două persoane minunate nu formează automat un cuplu perfect. Cred că am fost foarte norocoși să experimentăm ceea ce am avut împreună. Viața fără B. este complet diferită”, a adăugat modelul.

În ceea ce privește viața de mamă singură, Irina recunoaște că a întâmpinat greutăți și că uneori se simte copleșită: „Este greu să găsești un echilibru fiind o mamă singură, care lucrează și întreține familia. Crede-mă, sunt zile în care mă trezesc și mă gândesc, „O doamne, nu știu ce să fac, mă destram””.

Cu toate acestea, se pare că, de curând, modelul și fostul iubit au ajuns la o înțelgere în ceea ce privește custodia fiicei lor. Potrivit TMZ, ambii părinți vor locui în New York și vor petrece timp cu cea mică în mod egal.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.