Kiss Music News

Gwen Stefani este de nerecunoscut. Fanii o acuză că și-a distrus chipul cu intervențiile estetice!

Gwen Stefani a ajuns victima intervențiilor estetice!

Apariția lui Gwen Stefani de pe covorul roșu de la Premiile Grammy într-o spectaculoasă creație Dolce & Gabbana, a fost extrem de apreciată de critici, însă a stârnit o serie de controverse în rândul fanilor.

Chiar dacă la vârsta de 50 de ani artista arată la fel de bine ca întotdeauna, fanii au criticat-o pe rețelele de socializare. Aceștia au desființat-o pe Twitter, după ce au observat că Gwen a apelat la bisturiu și a suferit mai multe intervenții estetice la nivelul feței.

Cei mai mulți consideră că aceasta a exagerat cu operațiile, care sunt total nereușite și a devenit „de nerecunoscut”„99 la sută botox și fillere, 1 la sută piele” sau „Fața lui Gwen Stefani e înghețată. Ce și-a făcut? E de nerecunoscut! Păcat”, sunt doar câteva comentarii de pe rețelele de socializare.

Mai mult, unii dintre fani o aseamănă pe aceasta cu Madonna – care stârnește, în continuare, o mulțime de controverse prin aspectul ei: „Gwen Stefani, încetează cu operațiile estetice și cu botoxul pe fața ta altă dată frumoasă. Începi să arați la fel de fals ca Madonna”.

La gala Premiilor Grammy din acest an, Gwen Stefani a venit însoțită de iubitul ei, Blake Shelton. Cei doi au oferit publicului unul dintre cele mai romantice momente de la eveniment, după ce au urcat pe scenă pentru a cânta în duet piesa lor „Nobody But You”, pentru prima dată.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.