Cool Stuff

Priyanka Chopra revine pe marile ecrane! În ce producții o vom vedea pe soția lui Nick Jonas.

Priyanka Chopra se pregătește pentru un an plin din punct de vedere profesional!

Anul 2020 a început cu vești bune pentru Priyanka Chopra! Se pare că actrița va juca într-unul dintre cele mai așteptate filme ale anului următor, dar va fi prezentă și pe platformele de streaming Amazon Prime și Netflix, cu alte noi proiecte.

Potrivit Variety, soția lui Nick Jonas este în ultima fază a negocierilor cu producătorii Matrix, pentru a se alătura distribuției celui de-al patrulea film din serie. Filmul produs de Warner Bros. și Village Roadshow este regizat de scenaristul original al filmului, Lana Wachowski.

Detaliile despre personajul ei sunt încă ținute secret, însă dacă va obține rolulul, actrița cunoscută pentru rolul ei din „Baywatch” și „Quantico”, va fi colegă de platou cu Keanu Reeves şi Carrie-Anne Moss, care se întorc la personajele care i-au consacrat! În plus, o serie de noi fețe au fost confirmate la finalul anului trecut, printre care se numără Yahya Abdul-Mateen II, cunoscut pentru rolurile din „Watchmen” și „Aquaman”; Jonathan Groff, din „Mindhunter”, și Neil Patrick Harris, din serialul „How I Met Your Mother”.

Noul Matrix, care până acum nu a primit un titlu oficial, are premiera programată în primăvara anului următor, pe 21 mai 2021.

Între timp, actrița a jucat și produs recent „Sky is Pink” – un film independent ales în selecția oficială a Festivalului Internațional de Film de la Toronto.  În curând, ea va putea fi urmărită în „We Can Be Heroes” – o producție semnată Robert Rodriguez, și în adaptarea romanului „The White Tiger”, câștigător al premiului Man Booker, la cărui producător executiv va fi chiar ea. Ambele putând fi urmărite pe Netflix.

În plus, Priyanka lucrează la o comedie care spune povestea unei nunți indiene, alături de Mindy Kaling și Dan Goor, pentru Universal. Iar, în cazul în care va obține rolul din Matrix, ea va filma pentru acesta concomitent cu noul serial cu spioni, „Citadel”, în care apare alături de Richard Madden, distribuit de Amazon.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.