Kiss Music News

NEVERSEA 2020: Rapper-ul Tyga vine în România! Iată primul val de artişti confirmați la festival!

Festivalul NEVERSEA a anunțat primele nume pe care le vom vedea anul acesta la Constanța!

NEVERSEA, cel mai mare festival de la malul Mării Negre, a anunțat primul val de artiști care vor urca pe scena de la Constanța vara aceasta! Tyga, Dimitri Vegas&Like Mike, Black Eyed Peas, Passenger, Parov Stelar, Timmy Trumpet sunt printre primii artiști confirmați pentru cea de-a patra ediție a festivalului. Din line-up mai fac parte Tujamo, Nicky Romero, Nina Kraviz, Jamie Jones, Dub FX, Borgore, Paul Kalkbrenner și mulți alții.

Kiss FM is The Sound Of Neversea! Are you ready for the best experience this summer? Ne dăm întâlnire la festival în perioada 2 – 5 iulie! See you there!

Prețuri bilete Neversea Festival 2020

  • General Access Basic - Abonament 4 zile - 124EUR+taxe
  • General Access Flexi - Abonament 4 zile - 136EUR+taxe
  • VIP Pass - Abonament 4 zile - 210EUR+taxe

Tyga, revine în România

Anul acesta marchează o premieră de festival: rapper-ul american Tyga urcă pentru prima dată pe scena unui festival din Europa, la NEVERSEA 2020. Este unul dintre cei mai cool artiști ai momentului, are piese cu care a ajuns în top 10 în chart-urile din toată lumea și un palmares în care apar precum Discul de Platină și Discul de Aur pentru vânzări record, un Grammy și o serie de trofee obținute la MTV Music Awards.

În 2019, Tyga a fost listat timp de 50 de săptămâni în Top 100 Artist Chart, clasament realizat de publicația americană Billboard și este unul dintre cei mai urmăriți artiști din mediul online.

DJ-ii de pe locul 1 în TOP 100 DJ MAG 2019 urcă pe scena principală

Mainstage-ul este pregătit pentru cel mai tare „crowd control”, regizat perfect de Dimitri Vegas & Like Mike, DJ-ii care au ocupat locul 1 în TOP 100 DJ MAG 2019. Ei urcă pentru prima dată pe scena principală a festivalului NEVERSEA.

Tot pe mainstage, la NEVERSEA, „Let Her Go” de la Passenger se va auzi pentru prima oară live pe plaja din Constanța, iar Black Eyed Peas și extravagantul DJ Timmy Trumpet revin în România, de data aceasta la malul mării. În plus, răsăritul de soare va fi acompaniat de Parov Stelar, Tujamo, Nicky Romero și ZHU.

Scenele secundare vor găzdui și ele artiști de top. DJ-ul Paul Kalkbrenner va mixa în premieră la malul Mării Negre. Cel mai mare succes al germanului – „Sky & Sand”, precum și ultimul single „No goodbye” vor încinge cu siguranță atmosfera la festivalul NEVERSEA. La fel și piesele de la Nina Kraviz, Jamie Jones, Netsky, Raresh, Borgore și Dub FX.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.