Cool Stuff

Zac Efron are o nouă iubită! Cine este actrița care care i-a furat inima actorului!

Zac Efron s-a întors la una dintre fostele sale iubite!

După ce Vanessa Hudgens s-a despărțit de iubitul ei, fanii își doreau ca aceasta să se împace cu Zac Efron, însă din câte se pare, el avea alte planuri pentru 2020. Potrivit apropiaților, actorul are o nouă relație tot cu o fostă colegă de platou, însă de data aceasta este vorba despre Halston Sage, alături de care a jucat în filmul „Neighbours”.

Conform US Weekly, la scurt timp după ce a încheiat relația cu înotătoarea daneză, Sarah Bro, au apărut zvonuri că Zac și Halston formează un cuplu.

Totuși, nu este prima dată când presa îi cuplează pe cei doi. În 2014, ei au fost fotografiați împreună la un meci de baschet și altă sursă a declarat, pentru People, că cei doi actori formează oficial un cuplu. Se pare că în timpul fimărilor pentru „Neighbors” cei doi au avut câteva întâlniri și după ce Zac a mers la reabilitare, s-au apropiat mai mult, povestea la acea vreme un apropiat, pentru E!News.

Cu toate acestea, ei nu au confirmat niciodată relația, iar în vara anului 2016, actorul și-a asigurat fanii că este în continuare singur, într-un interviu acordat pentru Sunday Times.

Acum, Zac și Halston s-au reîntâlnit și se pare că au decis să își mai dea o șansă. Cei doi au început să iasă împreună la finalul anului trecut și potrivit unei surse, „sunt îndrăgostiți și au o relație serioasă”, a declarat aceasta pentru US Weekly.

Cine este Halston Sage?

Halston Sage este o actriță în vârstă de 26 de ani, care în prezent poate fi urmărită în serialul polițist, „Prodigal Son” sau în cel S.F. „The Orville”. La fel ca Zac, și ea a fost în lumina reflectoarelor încă din copilărie. Ea a debutat interpretând-o pe Grace în „How to Rock”, în timp ce Zac intra în pielea lui Troy Bolton din „High School Musical”.

De-a lungul carierei, Hage s-a implicat într-o mulțime de proiecte, cele mai recente fiind comedia romantică, „Late Night”, X-Men: Dark Phoenix și producția Netflix, „Last Summer”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.