Kiss Music News

FOTO | Cum s-au îmbrăcat Jennifer Lopez și Shakira la același eveniment!

Shakira și Jennifer Lopez nu s-au asortat deloc la o conferința de presă!

Jennifer Lopez și Shakira au participat împreună săptămâna aceasta la o conferință de presă organizată înainte de Super Bowl. Cele două dive vor urca împreună pe scenă pe 2 februarie, pentru a susține un show incendiar în pauza de publicitate de la Super Bowl, iar cu această ocazie, acestea au povestit mai multe despre ce va urma.

Cele două și-au făcut apariția în două ținute complet diferite, ceea ce a fost o surpriză pentru fanii lor. În timp ce Jennifer Lopez a optat pentru un outfit elegant, cu o bustieră albă și o pereche de pantaloni albi cu talie înaltă, Shakira a ales un outfit mai lejer - un tricou alb, cu un imprimeu floral, jeanși rupți și botine albe.

Când locuiam în Barranquilla, în orașul meu natal, nu mă gândeam niciodată că o fetiță ca mine va ajunge vreodată să cânte la Super Bowl”, a povestit Shakira. „Ar fi fost atât de greu de crezut. E o realitate acum! Cred că acesta este un exemplu palpabil că totul este posibil și cât de mult contează să lupți pentru visul tău.”

În cadrul conferinței, Jennifer Lopez a vorbit și despre moartea lui Kobe Bryant, menționând că va pregăti un moment în memoria sa, pentru show-ul de la Super Bowl.

Trebuie să îi iubim pe oameni când sunt aici, lângă noi, nu să așteptăm. Mă gândesc la Vanessa, care și-a pierdut partenerul, dar și unul dintre copii, și îmi imaginez prin ce clipe grele trece acum. Vreau doar să știe că mă rog la Dumnezeu, să o ghideze și să o ajute să treacă peste aceste momente, pentru că are încă trei copiii de care trebuie să aibă grijă”, a spus J.Lo.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.