Cool Stuff

FOTO | Cum s-au îmbrăcat vedetele la decernarea Premiilor BAFTA 2020

Ca în fiecare an, invitații au avut un dress code impus!

Vedetele și-au dat din nou întâlnire și s-au întrecut în ținute, de data aceasta pe covorul roșu de la Premiile BAFTA. Cele mai importante distincții ale industriei de film britanice au fost decernate duminică seară în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Londra. Gala BAFTA 2020 a avut loc la Royal Albert Hall și a fost prezentată pentru prima dată de actorul de comedie Graham Norton.

În calitate de președinte al Academiei, Prințul William a participat la ceremonie împreună cu soția sa, alături de alte celebrități precum Margot Robbie, Tom Hanks sau Leonardo DiCaprio. La fel ca în fiecare an, invitații au avut un dress code impus.

Anul acesta, organizatorii au creat un ghid de modă sustenabil alături de London College of Fashion, care a încurajat oaspeții să poarte din nou un obiect vestimentar pe care îl aveau deja. De asemenea, ei au îndeamnat oaspeții să profite la maxim de site-urile de închiriere a ținutelor și să opteze pentru brand-uri sustenabile, renumite pentru utilizarea materialelor ecologice.

Iată cele mai tari ținute de pe covorul roșu!

Margot Robbie

Prințul William și Kate Middleton

Zoe Kravitz

Charlize Theron

Scarlett Johansson

Joaquin Phoenix

Renee Zellweger

Laura Dern

Emilia Clarke

Quentin Tarantino

Lily-Rose Depp

Foto: Guliver/GettyImages

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.