Cool Stuff

VIRAL | Jason Momoa, fără păr și fără mușchi într-o nouă reclamă

Jason Momoa, de nerecunoscut într-o reclamă de la Super Bowl 2020!

Jason Momoa este cu siguranță un actor cu simțul umorului, așa că nu e de mirare că a acceptat să joace în reclama amuzantă a celor de la Rocket Mortgaje. Clipul începe cu Momoa care ajunge la el acasă, acest “sanctuar” unde se simte cel mai bine și unde poate fi el însuși. Apoi urmează partea pe care unii au găsit-o amuzantă, iar alții… greu de suportat.

Actorul din Aquaman începe să își sfâșie mușchii și se transformă într-un tip firav, având un look total diferit față de cel cu care ne-a obișnuit. Cireașa de pe tort este cu siguranță momentul în care Jason Momoa rămâne chel, în timp ce se relaxează pe canapea. La finalul reclamei, îl vedem pe Jason Momoa care se chinuie cu o bară de greutăți, fiind ajutat de soția sa, Lisa Bonnett.

Văzâdu-l pe Jason Momoa transformându-se într-un chitarist schilod și chelios e în același timp deranjant și încântător. Nu e rău pentru o companie de credite ipotecare”, a mai scris un internaut.

Reclama a fost difuzată în cadrul finalei Super Bowl, devenind în scurt timp virală. Iar dacă ești curios cum a fost făcut întregul spot publicitar, iată mai jos imagini din spatele camerei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.