Cool Stuff

Cele mai tari reclame din acest an, în finala Super Bowl! O să râzi pe cinste!

Uite care sunt cele mai tari reclame din 2020!

În fiecare an, în pauză de publicitate de la finala Super Bowl sunt difuzate cele mai tari reclame, iar între brand-uri este o adevărată concurență. În timp ce unele companii au ales să aibă ca protagoniști actori și cântăreți celebri, alții au ales să își surprindă publicul cu spot-uri emoționante.

John Legend, cel mai sexy bărbat în viață

John Legend și Chrissy Teigen sunt unul dintre puținele cupluri care reușesc să vândă orice! Cei doi au fost protagoniștii unei campanii Genesis și au reușit să transforme o reclamă mediocră într-una extrem de amuzantă.

Bill Murray se întoarce înapoi în filmul „Groundhog Day”


Au trecut 27 de ani de când Bill Murray a jucat în filmul „Groundhog Day”, însă celebra poveste îl urmărește pe actor și în 2020. Bill Murray se întoarce în rolul care l-a făcut celebru, de data aceasta pentru a promova noul model de jeep de la Rubicon.

Viața înainte de „Alexa”

Te-ai întrebat vreodată cum era viața înainte de Alexa? Se pare că Ellen DeGeneres și Portia de Rossi nu își pot imagina viața fără ajutorul inteligenței artificiale, iar reclama ne arată că întotdeauna a existat o „Alexa” în istorie, care să îți facă viața mai ușoară!

John Krasinski și Chris Evans fac echipă pentru Hyundai

John Krasinski e tare mândru de noua sa mașină Hyundai, dotată cu „Smaht Pahk”, iar Chris Evans și Rachel Dratch nu pare prea convinși de această invenție tehnologică.

Doritos și o poveste western

Doritos îi aduce pe micile ecrane pe Sam Elliott și Lil Nas X care se duelează în mișcări de dans, pe un fundal western și cu un soundtrack pe măsură!

Jason Momoa și adevărata lui față

Jason Momoa ne arată adevărata sa față într-un nou spot pentru Rocket Mortgage! Îl vedem pe actor purtând o bentiță roz, făcând baie cu spumă și exersându-și discursul de bad boy!

Google, mereu alături de tine

Google a reușit să ne sensibilizeze în acest an cu o reclamă emoționantă! Protagonistul este un bătrânel care își aduce aminte de toate momentele frumoase trăite alături de soția sa, cu ajutorul unei aplicații Google.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.