Kiss Music News

JO lansează „Lacrimile” – piesa perfectă pentru inimi frânte!

Ascultă acum noua piesă a lui JO, „Lacrimile”!

JO lansează „Lacrimile”, primul ei single din acest an. În piesă, artista vorbește despre durerea unei despărțiri si le aduce fanilor o piesă – medicament pentru „inimile frânte”.

„Probabil toți am suferit cândva din dragoste și am plâns. Dar, sunt momente când te simți atât de gol, atât de trist, încât nu mai ai lacrimi, nu mai poți plânge. Sau pentru că ai plâns prea mult, sau pentru că golul este mult prea mare, inima este „frântă”. Este piesa de dragoste pentru sufletele care au nevoie să o audă, o piesă medicament care poate vindeca sau alina un suflet pierdut, un suflet trist”, declară JO.

Fiind o persoană empatică, artista mărturisește că plânge foarte des și trăiește alături de ceilalți bucuriile sau dezamăgirile acestora.

„Sunt o persoană foarte emotivă, empatică, miloasă. Plâng din dezamăgiri, plâng pentru alte suflete care trec prin momente grele, plâng când mă simt neputincioasă, plâng când cânt… Eu încep sa plâng chiar și atunci când aud o voce foarte bună cântând. Mă trezesc cu lacrimi pe față din senin… Plâng și când compun și când cânt și când ascult muzică. Eu mă descarc mult prin muzică și lacrimi. Sunt foarte sensibilă, în ciuda aparențelor, dar îmi place cel mai mult când plâng de fericire”, spune JO, amintindu-și că cele mai dulci lacrimi de fericire le-a vărsat când s-a născut sora ei, la aniversarea de 50 de ani a tatălui său și când și-a lansat Juno, iubitul său, primul album.

În plus, clip-ul piesei marchează prima colaborare a acesteia cu cu NGM: „Toată echipa m-a impresionat profund, abia aștept să mai lucrez cu ei! Am filmat două clipuri într-o zi, totul a fost profi și nici n-am simțit că am muncit. Timpul a trecut foarte repede, iar noi am fost tot timpul fericiți pe set. Doar la final am plâns… De bucurie!”, povestește artista.

 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.