Kiss Music News

FOTO | Meme-ul cu Shakira de la Super Bowl o să te facă să râzi cu lacrimi

Shakira a ajuns de râsul internetului după show-ul de la Super Bowl!

Shakira și Jennifer Lopez au susținut un show incendiar pe scena de la Super Bowl, având alături de ele o mulțime de dansatori, dar și invitați surpriză. Chiar dacă două dive latino au încins atmosfera cu mișcările lor senzuale, se pare că Shakira a ajuns de râsul internetului, după ce a fost filmată scoțând limba în mod repetat, în fața camerelor de filmat. De aici, a fost doar un pas pentru ca Shakira să devină un meme viral.

Nimeni nu a mai ținut cont de faptul că artista a cântat la chitară și la tobe și că a dansat oriental, în fața sutelor de spectatori. Singurul lucru care le-a atras atenția internauților a fost momentul amuzant în care Shakira a scos limba în fața camerelor.

Din câte se pare, acesta este de fapt un obicei traditional în cultura arabă, și face referire la „Zaghrouta”, un mod de a-ti exprima fericirea și starea de bine. De asemenea, momentul se regăsește și în dansul „Son de Negros”, din cadrul Carnavalului din Barranquilla, un eveniment care are loc anual în orașul natal al Shakirei.

Shakira a vorbit mereu deschis despre originile sale arabe și a adus mereu în atenția publicului acest lucru, prin muzica sa. Așa că nu este de mirare faptul că Shakira a vrut să celebreze acest lucru într-un mod traditional, în timpul unui show atât de important.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.