Kiss Music News

VIDEO | G-Eazy, surprins în ipostaze tandre alături o rapper-iță celebră!

G-Eazy are o noua iubită?

Se pare că anul începe cu vești mari în ceea ce privește cuplurile din industria muzicală. Recent, G-Eazy și Megan Thee Stallion au stârnit zvonuri în ceea ce privește relația lor, în urma unei postări pe Instagram.

Artistul apare în ipostaze tandre alături de interpreta hitului „Hot Girl Summer”, sărutând-o pe obraz în timp ce se îmbrățișează, într-un clip scurt încărcat pe Insta Story.

Video-ul era datat pe 3 februarie 2020, așadar se pare că întâlnirea lor a fost recentă. De asemenea, ambii au fost prezenți în Miami, unde au cântat și au participat la ediția de Super Bowl din acest an. În plus, o sursă a declarat pentru E! News că Megan și G-Eazy au ajuns la un club de noapte împreună în jurul orei 3:00 și au ieșit „mai multe nopți în acest weekend”.

„Erau cu siguranță împreună și se comportau ca atare”, a mai adăugat aceasta „Ei au fost conduși la o masă unde au stat împreună și s-au distrat foarte tare, dansând și aruncând bani în club. Megan îl tot apuca pe G-Eazys de față și au avut câteva momente intime. Ambii au băut câteva pahare, iar alcoolul curgea la masa lor. G-Eazy cânta și făcea rapp pe muzica din bar, iar Megan îi dansa în brațe”.

Chiar dacă imaginile au dispărut de pe contul rapper-ului, mai mulți fani au salvat clipul, care între timp a devenit viral pe Twitter.

Cu toate acestea, videoclipul nu a fost singurul care a stârnit speculațiile. Artistul a postat și o fotografie cu Megan pe contul său de Instagram, pe care a distribuit-o și ea mai târziu și au făcut schimb de comentarii cu câteva emoji-uri.

G-Eazy este obișnuit cu relațiile dintre el și colegele de breaslă. El a fost împreună cu Halsey, însă cei doi s-au despărțit în 2018, după aproximativ un an de întâlnire. Halsey a fost și ea la Miami în acest weekend. De fapt, cântăreața în vârstă de 25 de ani a cântat la BUDX Miami pre-Super Bowl, unde un bărbat din public a strigat în continuu numele lui G-Eazy.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.