Cool Stuff

S-au pus în vânzare biletele pentru „Miami Bici”! Află cum poți câștiga o vacanță în SUA!

Biletele în avans pentru filmul „Miami Bici”, în regia lui Jesus del Cerro, sunt disponibile în cinematografele din toată țara.

Biletele în avans pentru filmul „Miami Bici”, în regia lui Jesus del Cerro, sunt disponibile în cinematografele din toată țara și, cu această ocazie, producătorii filmului lansează o campanie online inedită, prin care oferă șansa fanilor pasionați de comedie să câștige o excursie de 10 zile pe platourile de filmare din SUA.

„Miami Bici” este o producție independentă și primul proiect cinematografic ale cărui scenariu și producție poartă semnătura lui Codin Maticiuc, regia aparținându-i lui Jesús del Cerro. Lungmetrajului i s-a alăturat și Alex Coteț, în calitate de co-scenarist. Totodată, Codin joacă și rolul principal în film, alături de Matei Dima.

Vrei să te bucuri de o vacanță în MIAMI?

Campania online „În Miami USA, cu Codin și Bromania!” începe odată cu punerea în vânzare a biletelor în avans în cinematografele din toată țara și oferă șansa unui norocos câștigător de a petrece 10 zile de neuitat împreună cu o altă persoană în Miami, alături de personajele principale din film, Codin Maticiuc și Matei Dima.

Mecansimul campaniei este simplu și constă în achiziționarea unui bilet în avans și trimiterea dovezii achiziției într-un mesaj către paginile Miami Bici - Facebook sau Instagram.
Extragerea va avea loc la finalul lunii aprilie, iar norocoșii câștigători se vor bucura de vizite în toate locurile de filmare, inclusiv în cluburi, pe bărci și în vilele situate pe insule private.





Din distribuție fac parte atât cunoscuți actori români precum Florin Piersic Jr, Letiția Vlădescu, Matei Dima, cât și actori străini precum Arami Malaise, Chloe Malaise și Rene Toledo Jr. Rezultatul este o comedie românească pură, filmată în afara țării, cu o acțiune savuroasă.

Povestea filmului urmărește călătoria peste ocean, plină de peripeții, a lui Piciu (Codin Maticiuc) și Bilă (Matei Dima). Ei pleacă la Miami în mijlocul iernii, pentru a trăi atât „visul american”, cât și visul românesc de a se îmbogăți rapid. Odată ajunși în Statele Unite, cei doi intră într-o situație complicată din cauza lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida, care deține afaceri suspecte.

Filmul „Miami Bici” este distribuit în cinematografele din România de Vertical Entertainment și are premiera pe 21 februarie.

Biletele pot fi rezervate și cumpărate atât online, cât și în toate cinematografele partenere, iar toate informațiile despre campania „În Miami USA, cu Codin și Bromania!” sunt disponibile pe paginile de Facebook și Instagram - Miami Bici.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.