Kiss Music News

Karmen revine cu „Punjabi”, o piesă care îți face chef de... dans!

Ascultă acum „Punjabi”, noua piesă lansată de Karmen!

În 2018, Karmen a cucerit topurile din România cu hitul „Lock My Hips”, iar în 2019, ne-a surprins cu o colaborare super cool alături de Stylo G, cel care a lucrat în trecut și cu Nicki Minaj și Sean Paul.

La început de an, Karmen revine cu „Punjabi”, o piesă plină de surprize. Dacă vei asculta cu atenție refrenul noului single „Punjabi”, vei recunoaște cu siguranță un sample din celebra piesa „Chef de chef” a lui Adrian Minune.

'Punjabi' a fost creată din iubirea pentru muzică. Am crescut cu muzica tatălui meu și am vrut să facem ceva care să mă descrie. Piesa asta este îmbinarea perfectă a copilariei mele cu ceea ce sunt eu astazi", a spus Karmen.

„Punjabi” a fost compusă și produsă de Vlad Lucan, Achi, Adrian Simionescu și Stinga Adelina, iar versurile a fost scrise de Stînga Adelina împreună cu Krishane, cu care a colaborat pe 'Lock My Hips'.

Începand cu 2020 Karmen devine artist exclusiv ATOM, casa de producție care a produs hituri ca 'Diggy Down' si 'Nirvana' pentru Inna, 'Lock My Hips' pentru Karmen, 'Supereroi' pentru Andra, 'Maraton' pentru The Motans, 'Manele' si 'Salcamii' pentru Spike sau 'Retrograd' pentru DJ Project ft. Andia. ATOM reprezintă artiștii Karmen, Andia și Spike.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.