Kiss Music News

FOTO | Cine este bărbatul care a cucerit-o pe Zendaya!

Zendaya trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Jacob Elordi, colegul ei din serialul „Euphoria”.

Zendaya trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Jacob Elordi, colegul ei din serialul „Euphoria. Celebra artista a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din New York, alături de tânărul actor, iar în imagini, cei doi par extrem de apropiați.

Jacob și Zendaya sunt împreună de mai multe luni. La început au fost buni prieteni, dar acum totul s-a transformat în ceva romantic”, a dezvăluit o sursă apropiată celor doi pentru E! News.

Zvonurile pornind relația celor doi au apărut încă din vară, când Zendaya și Jacob au fost surprinși împreună într-o vacanță în Grecia. De curând, cei doi au fost văzuți împreună și la gala American Australian Association Awards, iar acum câteva zile, au fost fotografiați sărutându-se în New York.

Sunt de nedespărțit încă din vară și întotdeauna își fac timp unul pentru celălalt între proiectele pe care le au. Jacob a făcut deja cunoștință cu familia lui Zendaya, iar rudele ei îl adoră deja. Ei se distrează împreună și au o mulțime de lucruri în comun”, a declarat aceeași sursă.

În trecut, Jacob Elordi a declarat pentru GQ Australia că Zendaya este „ca o soră” pentru el, însă din câte se pare, sentimentele actorului s-au schimbat.

Zendaya a fost mereu extrem de discretă cu viața sa personală, așa că nu se știu foarte multe detalii despre fostele ei relații. Totuși, presa americană a scris că Zendaya ar fi fost împreună în trecut cu Tom Holland și Trevor Jackson.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.