Kiss Music News

FOTO | Camila Cabello, schimbare radicală de look. Artista este de nerecunoscut!

Camila Cabello pregătește noi surprize pentru fanii săi!

Părul brunet, lung și ondulat este elementul cheie care descrie perfect look-ul Camilei Cabello. Însă la început de an, artista a recurs la o schimbare de look și a renunțat la pletele brunete, în favoarea unei tunsori bob.

De-a lungul timpului, Camilla a mai experimentat diferite coafuri, cum ar fi look-ul de pe covorul roșu de la Premiile Grammy, unde și-a făcut apariția cu părul lung și foarte drept, însă artista nu a fost niciodată fana schimbărilor radicale.

Totuși, în 2020, artista a decis să se joace puțin cu lungimea părului și trebuie să recunoaștem că transformarea i se potrivește perfect. Artista și-a prezentat noua tunsoare bob, într-o postare pe Instagram, iar fanii au fost extrem de încântați.

Totuși, se pare că noul look nu este permanent și mai multe vom afla în următorul său clip. Postarea vine după o pauză de la mediul online, lucru explicat de asemenea în descriere. 

În prezent, Camila se află la Londra, filmând pentru „Cinderella”, un nou remake al clasicului film, care marchează și debutul său pe marile ecrane. Potrivit The Hollywood Reporter, ea va fi „implicată integral” pe coloana sonoră a filmului, așa cum se arată și în descrierea fotografiei. „Sunt în Londra acum lucrând pentru Cinderella și să fiu sinceră, mă simt extraordinar, iată o poză din spatele filmărilor pentru viitorul meu videoclip”, a scris aceasta, fără să ofere mai multe detalii.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.