Cool Stuff

Amber Heard ar putea fi concediată din filmul „Aquaman 2”, iar motivul este incredibil

Amber Heard ar putea fi concediată din filmul „Aquaman 2”, iar motivul are legătură cu Johnny Depp!

Amber Heard este ținta internauților, după ce săptămâna trecută a fost publicată o înregistrare audio, în care actrița recunoștea că și-a „lovit” fostul soț, adică pe actorul Johnny Depp. În înregistrarea audio, Heard se certa cu un bărbat, căruia i se adresa cu „Johnny”, cel mai probabil fiind vorba de Depp.

Înregistrarea cuprindea de fapt un fragment dintr-o conversație telefonică, în care Amber Heard spunea că nu „i-a dat un pumn lui Johnny, ci doar l-a lovit”, recunoscând astfel că și-a abuzat fizic fostul soț.

În înregistrarea respectivă, bărbatul despre care se crede că ar fi fost Depp, îi spunea lui Amber: „Nu-mi spune tu mie cum este să fii luat la pumni”. Apoi, actrița a ripostat și i-a spus:

Nu ai fost luat la pumni. Ai fost doar lovit. Îmi pare rău că te-am lovit așa, dar nu ți-am dat un pumn. Abia te-am atins. Nu îmi dau seama care a fost viteza cu care te-am lovit, dar ești bine. Nu te-am rănit, nu te-am luat la pumni, doar te-am lovit... Ești ca un copil. Maturizează-te, Johnny!

Înregistrarea a apărut pe internet pe 31 ianuarie, la aproape patru de la pronunțarea divorțului dintre Amber Heard și Johnny Depp. În timpul procesului, actrița l-a acuzat pe starul din „Pirații din Caraibe” că ar fi abuzat-o fizic, pe parcursul celor 18 luni de mariaj.

Aceasta ar fi declarat atunci că Johnny Depp ar fi lovit-o cu un telefon, că ar fi tras-o de păr, și că ar fi spart mai multe pahare de sticlă în jurul ei. Atunci, actorul ar fi negat toate acuzațiile care i-au fost aduse, însă divorțul a avut un impact negativ asupra carierei sale, Depp fiind rugat să părăsească franciza „Pirații din Caraibe”.

Atunci, americanii și-au dorit ca Johnny Depp să fie concediat și din franciza „Fantastic Beasts”, însă autoarea J.K Rowling i-a luat apărarea actorului și a crezut în nevinovația sa.

Acum, istoria se repetă, iar americanii sunt indignați de comportamentul lui Amber Heard, cerând ca aceasta să fie concediată din filmul „Aquaman 2”. Internauții au pregătit chiar și o petiție, care a fost semnată până acum de peste 131.000 de persoane.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.