Kiss Music News

FOTO | Jennifer Lopez, surprinsă complet nemachiată. Iată cum arată artista!

Uite cum arată Jennifer Lopez fără machiaj! Cum îi stă mai bine?

Jennifer Lopez își surprinde fanii din nou, de data aceasta cu un look total natural. Artista a fost fotografiată pe străzile din Miami, alături de logodnicul ei și ne-a demonstrat încă o dată că vârsta de 50 de ani este doar un număr!

După show-ul de la Super Bowl, J. Lo a fost surprinsă complet nemachiată și ne-a cucerit pe toți. Nici în ceea ce privește ținuta artista nu s-a stresat prea mult. Ea a ales să poarte un trening de culoare roșie cu mesajul „I am limitless” și s-a încălțat cu o pereche de papuci îmblăniți, de aceași culoare.

După o scurtă plimbare, cei doi s-au despărțit fiind vizibil foarte fericiți, zâmbind și săturându-se. Logodnicul ei, Alex Rodriguez, s-a bucurat în continuare de ziua însorită, plecând alături de un prieten într-o decapotabilă, tot de culoare roșie.

Look-ul lui Jennifer a fost cu totul diferit față de cel pe care l-a prezentat în urmă cu doar câteva zile pe scena Super Bowl, alături de Shakira. Scott Barnes, artistul care s-a ocupat de machiajul ei, a dezvăluit pentru Page Six, că tot procesul a fost extrem de solicitant: „Am început duminică la 10 dimineața” și pregătirile au continuat aproximativ 10 ore, pănă la 8 seara.

FOTO: Daily Mail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.