Cool Stuff

Brad Pitt, discurs emoționant pe scena Premiilor Oscar. Cui i-a dedicat actorul trofeul obținut!

Brad Pitt a câștigat trofeul pentru „Cel mai bun actor într-un rol principal” la cea de-a 92-a ediție a Premiilor Oscar!

Fără nicio surpriză, Brad Pitt a plecat acasă de la cea de-a 92-a ediție a Premiilor Oscar cu trofeul pentru „Cel mai bun actor într-un rol secundar”, pentru rolul lui Cliff Booth din filmul „Once Upon a Time ... in Hollywood”. După ce a urcat pe scenă pentru a-și ridica trofeul, actorul a ținut un discurs diferit față de cele cu care ne-a obișnuit pănă acum.

În loc să opteze pentru discursul său de acceptare a premiului, presărat cu glume la adresa tatălui său, sau pe seama vieții amoroase, Brad a ales o abordare mai sentimentală.

El a vorbit despre cele trei decenii petrecute la Hollywood, despre primele roluri, relațiile pe care și le-a făcut în toți acești ani, dar și despre familia sa. Acesta este primul premiu Oscar obținut de Brad, pentru interpretare. În 2014 el a mai primit celebrul trofeu, ca producător al dramei „12 Years a Slave“.

În plus, actorul a atras atenția asupra unei bresle insuficient apreciate și lăudate, cea a cascadorilor. Apoi, Brad a mărturisit că deși nu e un tip nostalgic, filmul l-a făcut să retrăiască momente din copilărie și adolescență. El a continuat prin a-i mulţumi regizorului Quentin Tarantino şi actorului Leonardo DiCaprio, partenerul său din film.

Brad Pitt a încheiat discursul într-o notă emoţionantă, dedicând victoria celor şase copii pe care îi are cu fosta sa soţie, Angelina Jolie. „Acest premiu este pentru copiii mei, care colorează tot ceea ce fac. Vă ador! Vă mulţumesc“.

Actorul și fosta sa soție, Angelina Jolie, au împreună șase copii: Maddox – 18 ani, Pax – 16, Zahara – 15 ani, Shiloh – 13 ani, și Vivienne și Knox, ambii de 11 ani.

Urmărește aici întreg discursul!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.