Cool Stuff

Cu ce cadouri au plecat acasă starurile nominalizate la Premiile Oscar

Te-ai întrebat vreodată ce cadouri primesc starurile nominalizate la Premiile Oscar?

În fiecare an, actorii nominalizați la Premiile Oscar pleacă acasă cu o mulțime de cadouri, care valorează câteva mii de dolari. Dacă unii sunt mai entuziasmați de câștigarea marelui trofeu, alții se mulțumesc și cu un cadou substanțial din partea sponsorilor. Și ce-i drept, oricine și-ar dori un astfel de cadou! Cosmetice scumpe, accesorii de lux și vacanțe exotice - cam așa arată lista de cadouri de la Premiile Oscar.

Macarons Mad Mac

Cei nominalizați la Premiile Oscar au primit din partea sponsorilor un sortiment special de macarons, în valoare de 24 de dolari.

Un dispozitiv pentru relaxare

Actorii chiar au nevoie de mai multă relaxare, așa că au primit un dispozitiv Muse, care te ajută să meditezi.

O eșarfă și un ghiozdan

Vedetele au primit un ghiozdan compact în valoare de 170 de dolari, dar și o eșarfă din lână, în valoare de 60 de dolari.

Un set de brățări Officina Bernardi

Vedetele nu au niciodată îndeajuns de multe bijuterii, așa că nu este de mirare că au primit un set de trei brățări Officina Bernardi din colecția Moon, care costă 145 de dolari.

O vacanță la Golden Door Wellness Resort

Nominalizații de la Premiile Oscar au primit și o vacanță la Golden Door Wellness Resort, pentru a se relaxa.

Un device care proiectează galaxia

Se pare că în acest an, toate cadourile sunt legate de relaxare, așa că nu este de mirare că vedetele au primit dispozitivul BlissLights Sky Lite, care poate crea iluzia unei galaxii, în orice încăpere.

Un balsam de păr Rita Hazan

Printre cadourile de la Premiile Oscar, se numără și un balsam Rita Hazan, destinat părului uscat și deteriorat. O sticlă de balsam costă 30 de dolari.

Parfum pentru mașină

Celebritățile nominalizate la Oscar or să aibă ocazia să primească diferite arome pentru mașină, fie cu lavandă, ambră, cacao, vetiver sau chiar patchouli de la Harrod’s la prețul de 166 de dolari.

O vacanță pe un iaht

Vedetele se vor bucura și de o vacanță de lux pe iahtul Scenic Eclipse.

Un kimono din mătase

Actrițele au primit un kimono din mătase, în valoare de 198 de dolari!

Un sutien

Poate că pare a fi un cadou neobișnuit, însă sutienul de la Soma, în valoare de 25 dolari, este conectat la o aplicație mobilă care te ajută la determinarea dimensiunilor corecte.

Un dispozitiv pentru corectarea posturii

Cu siguranță cu toții am avea nevoie de un dispozitiv care să ne spună când trebuie să stăm drepți. Ei bine, vedetele de la Oscaruri au primit un astfel de dispozitiv, care transmite anumite vibrații, iar prețul acestui gadget este de 100 de dolari.

O eșarfă Johanna Howard

Eșarfa este făcută din lână de alpaca și costă 445 de dolari.

Un fond de ten Oxygenetix

Un alt cadou de pe listă este și fondul de ten Oxygenetix Oxygenating, care are o formulă extrem de lejeră, acoperind și imperfecțiunile.

O vacanță de 5 nopți în Hawaii

Se pare că vacanțele au fost la modă în acest an, în pachetul de cadouri de la Oscaruri. Cei nominalizați la gala Oscar, au primit o vacanță de 5 nopți, la Waikiki Beachcomber, un hotel de lux din Hawaii.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.