Cool Stuff

Penn Badgley, actorul din serialele „Gossip Girl” și „You”, va deveni tătic pentru prima dată. Uite cine este soția sa!

Soția sa a dat vestea printr-o postare emoționantă pe Instagram!

Penn Badgley, actorul cunoscut publicului pentru rolurile din serialele „Gosspi Girl” și „You”, și soția sa, Domino Kirke, vor deveni părinți pentru prima dată. Aceasta a dat vestea cea mare printr-o postare pe contul ei de Instagram în care își arată burtica.

În trecut, artista Domino Kirke a pierdut două sarcini, iar acest lucru a afectat-o destul de mult.  „Pe drum din nou… o sarcină după două pierderi este cu totul altceva. După două avorturi, unul după celălalt, suntem pregătiți”, a scris aceasta, în descrierea fotografiei.

În plus, aceasta a vorbit și despre experiențele sale ca instructoare de naștere, în calitate de fondator al proiectului Grand Street Healing Project și organizației Carriage House Birth – care se ocupă de instruirea și educarea unor persoane, care să ofere la rândul lor sprijin femeilor care au născut sau au pierdut o sarcină.

„În calitate de însoțitoare de naștere, am văzut și am auzit totul. A trebuit să depun mult efort pentru a mă detașa de pierderile la care am fost martoră și să trăiesc propria experiență", a adăugat ea.

Domino Kirk și Penn Badgley s-au căsătorit în anul 2017. Aceasta mai are un fiu pe nume Cassius Riley, din relația anterioară cu muzicianul Morgan O'Kane.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.