Cool Stuff

FOTO | David Beckham, surprins într-o ipostază amuzantă de soția sa!

Victoria Beckham și David Beckham au făcut schimb de postări amuzante, făcând deliciul fanilor!

Se pare că și după mulți ani de relație Victoria Beckham și soțul ei, David Beckham, știu cum să se distreze împreună. Cei doi formează un cuplu de peste 20 de ani, însă acest lucru nu-i oprește din a face glume unul pe seama celuilalt.

Recent, fosta componentă a trupei Spice Girls, a postat pe contul de Instagram o fotografie cu soțul ei. Aceasta l-a surprins încercând să își facă un selfie, însă cel mai amuzant lucru a fost mesajul postat.

„Chiar și atunci când ești atât de frumos… durează să faci selfie-ul perfect”, a scris vedeta în descrierea clipului video cu David.

Probabil, prin intermediul postării, Victoria și-a luat revanșa. În urmă cu câteva săptămâni, fostul jucător de fotbal s-a amuzat pe seama ei în timpul unei călătorii la Paris. David a filmat-o pe soția sa încercând să găsească lumina perfectă pentru a se poza: „Nu știu dacă să mă concentrez asupra serialului The Crown sau asupra modului în care soția mea încearcă să se pozeze”, a scris acesta în descrierea clipului.

La acel moment, el nu s-a limitat doar la un singur clip video, ci a continuat să posteze, scriind: „Este un cadou care continuă să dăruiască”, râzând de încercările soției sale.

FOTO: Metro UK

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.