Kiss Music News

Miley Cyrus și Liam Hemsworth au fugit unul de altul la același eveniment

Miley Cyrus a fugit de Liam Hemsworth la o petrecere privată!

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au intersectat la o petrecere privată, înainte de Premiile Oscar, însă nu au schimbat prea multe vorbe, așa cum se aștepta toată lumea. Cei doi au fugit unul de celălalt și au încercat să evite orice fel de contact.

Au stat departe unul de celălalt. Liam a plecat atunci când Miley și părinții ei au ajuns la petrecere”, a declarat o sursă pentru Us Weekly.



Același martor a dezvăluit că Liam nu părea supărat de faptul că Miley și părinții ei se aflau la același eveniment. Și din câte se pare, nici familia Cyrus nu a părut afectată de prezenta lui Liam.

Părinții lui Miley au stat departe de Liam și au preferat să își petreacă timpul la petrecere, într-un loc mai retras. L-au evitat pe Liam, dar nu păreau supărați de faptul că el era acolo”, a declarat aceeași sursă.

Miley are în prezent o relație cu Cody Simpson, însă cei doi nu au planuri foarte serioase pentru moment. O sursă apropiată cuplului a declarat că „Miley și Cody au vieți separate. Cody locuiește în LA, însă o vizitează regulat pe Miley, în Tennessee. Au o relație ok, fără constrângeri”.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.