Kiss Music News

De ce i-au trebuit 17 ani lui Eminem pentru a cânta la Premiile Oscar?

Eminem a cântat „Lose Yourself” pe scena Premiilor Oscar 2020, la 17 ani după ce a fost premiată!

Una dintre cele mai mari surprize de la decernarea Premiilor Oscar 2020 a fost apariția pe scenă a rapper-ului Eminem, care a cântat o melodie veche de 17 ani. Mulți dintre invitați au fost surprinși de prezența lui, însă cu toții au fredonat alături de el versurile piesei „Lose Yourself”.

Supriza a fost cu atât mai mare cu cât în anul 2003, piesa „Lose Yourself” al lui Eminem a obținut un Oscar pentru cel mai bun cântec original. Mai mult, rapper-ul a devenit primul artist hip hop din istorie care a primit prestigioasa statuetă.

Deși mulți muzicieni și-ar fi dorit șansa de a susține un discurs în lumina celor mai strălucitoare reflectoare de la Hollywood, Eminem nici nu s-a prezentat pe scenă. La acel moment, colaboratorul lui, Luis Resto, a acceptând premiul în locul său.

Faptul că rapperul a urcat pe scena celei de-a 92-a ediție a Premiilor Oscar a fost cu siguranță un moment neașteptat. Reprezentația a fost completată cu imagini din filmul semi-biografic „8 Mile”, pe a cărui coloană sonoră s-a putut auzi piesa.

Acum, artistul a povestit deschis într-un interviu pentru Variety, despre motivul pentru care a avut nevoie de 17 ani pentru a urca pe scena Dolby Theatre:

„Pe atunci, nici măcar nu am crezut că am o șansă să câștig și tocmai ce cântasem Lose Yourself la Grammy cu Roots, cu câteva săptămâni înainte de Oscar, așa că nu am crezut că ar fi o idee bună. Și, de asemenea, în acea perioadă, varianta mea mai tânără nu credea că și-ar găsi locul într-un astfel de show. Dar atunci când am aflat că am câștigat m-am gândit „E o nebunie!” Asta îmi arată cât de autentic și real este acest premiu – nici nu îți faci apariția și câștigi”.

După ce a plecat de la decernarea Premiilor Oscar 2020, Eminem a publicat un mesaj în care le mulțumește organizatorilor pentru statueta aurie din 2003 și le cere scuze pentru întârziere.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.