Kiss Music News

Adele a slăbit atât de mult încât nu a fost recunoscută la Premiile Oscar

Adele nu a fost recunoscută de o prezentatoare TV, după ce a slăbit 30 de kilograme!

În fiecare an, înainte de Premiile Oscar, industria de la Hollywood organizează diferite petreceri unde sunt invitate toate starurile momentului. Se pare că la un astfel eveniment a participat recent și Adele, care nu a fost recunoscută de către o prezentatoare TV.

Deși nu și-a făcut apariția pe covorul roșu, Adele a fost prezentă la petrecerea organizată de Jay-Z și Beyonce, unde au participat și Jennifer Lopez, Kim Kardashian și Kanye West. Adele a încercat să nu atragă prea mult atenția la petrecere, și din câte se pare, acest lucru i-a reușit, ținând cont că nu a fost recunoscută.

Prezentatoarea TV, Kinga Rusin, a publicat o fotografie cu celebra artista, alături de următorul mesaj: „Știu că sună ciudat. Dar trebuie să mă ascultați de la început... totul a început cu o simplă conversație cu Adele, despre pantofii mei. Sinceră să fiu nu am recunoscut-o, pentru că acum este atât de slabă! Am vorbit și am râs, până când și-a spus numele... conversația cu Adele a fost biletul către o altă conversație minunată cu Rihanna. Totul a fost o nebunie”.

Adele plănuiește să revină anul acesta cu piese noi, după aproximativ cinci ani de la lansarea ultimului său album „25”. Artista a petrecut destul de mult timp în studio, mai ales după divorțul de soțul său, Simon Konecki, care s-a finalizat anul trecut.

Se pare că Adele ar fi slăbit aproape 30 de kilograme, cu ajutorul mai multor exerciții de fitness, pe care le poți face și tu acasă, urmărind clipurile de workout ale antrenorului Joe Wicks.

Cum a slăbit Adele?

Conform unor surse apropiate artistei, Adele ar fi făcut exerciții acasă în ultima perioadă, iar acestea au ajutat-o să piardă mai multe kilograme.

Ea nu e genul care să facă sport în fața altora, așa că urmează mai multe diete și face exerciții acasă, folosindu-se de videoclipuri și tutoriale. Progresul pe care l-a făcut în ultimele șase luni este destul de vizibil pentru toată lumea”, a dezvăluit o sursă apropiată artistei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.