Cool Stuff

Cum încearcă Ben Affleck să își găsească o iubită?

Chiar dacă este un actor faimos, Ben Affleck are nevoie de ajutor pentru a-și găsi iubită!

Dacă îți imaginai că actorii de la Hollywood sunt cuceritori înnăscuți și le este foarte ușor să aibă orice iubită își doresc, se pare că lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Iar exemplul perfect este Ben Affleck!

Chiar dacă este un actor faimos, se pare că acesta are nevoie de ajutor pentru a-și găsi jumătatea și a apelat la o aplicație de dating, numită Raya. Potrivit declarațiilor făcute de Patti Stranger, cunoscută pentru aparițiile din emisiunea „Millionaire Matchmaker”, el este foarte activ pe această aplicație. „Este pe Raya. L-am văzut de un milion de ori pe Raya”.

Totuși, nu este prima data când Ben vorbește despre acest subiect. În toamna anului trecut, el a recunoscut că utilizează aplicația, însă motivele pot fi multiple. Pe lângă posibilitatea de a găsi o parteneră, membriii aplicației au acces la numeroase oportunități în industria divertismentului.

În plus, Patti Stranger i-a oferit și câteva sfaturi actorului în vârstă de 47 de ani. „El trebuie să își dea seama că alege mereu femei de 20 și ceva de ani cu care se plictisește ușor. Trebuie să găsească pe cineva la mijloc, care are o latură maternă, dar totodată știe cum să se descurce cu el… Nu a găsit încă o fată care să-i facă față. Aș spune că are nevoie de o persoană între 38-40 (de ani)”.

După despărțirea de fosta soție, Jennifer Garner, Ben a avut o singură relație serioasă cu Lindsay Shookus, producătoarea show-ului „Saturday Night Live”. Cei doi și-au oficializat relația în 2017, dar s-au despărțit în august 2018. La acel moment, el a avut nevoie de intervenția fostei sale soții, ea fiind cea care l-a dus la un centru de reabilitare pentru a-și trata problemele cu alcoolul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.