Kiss Music News

Joe Jonas și Sophie Turner vor deveni părinți

Sophie Turner și Joe Jonas vor deveni părinți anul acesta!

În urmă cu un an, Sophie Turner și Joe Jonas se căsătoreau pe ascuns în Las Vegas, chiar după participarea la Premiile Grammy. Acum, cei doi se pregătesc pentru o nouă etapă în viața lor, urmând să devină părinți. Us Weekly a confirmat că actrița Sophie Turner este însărcinată, așa că abia așteptăm să auzim și anunțul oficial din partea familiei Jonas.

O sursă apropiată cuplului a declarat că Sophie și Joe voiau să păstreze totul secret pentru moment, însă vestea a circulat mai repede decât de așteptau.

Cuplul este destul de discret pentru moment, însă prietenii lor sunt super încântați pentru ei. Sophie a început deja să caute outfituri potrivite pentru următoarea perioadă, pentru aparițiile de pe covorul roșu”, a declarat aceeași sursă.

Sophie Turner și Joe Jonas sunt împreună încă din noiembrie 2016, când au fost surprinși împreună la un concert în Olanda. În 2017, cei doi au confirmat că formează un cuplu, iar de atunci au cucerit internetul cu fotografiile lor, dar și cu cele mai romantice declarații de dragoste. În 2019, cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, iar vara trecută, cei doi au avut parte de o nuntă de basm în Franța.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.