Kiss Music News

Justin Bieber, declarații surprinzătoare despre viața sexuală alături de soția lui!

Justin Bieber le-a oferit fanilor detalii surprinsătoare din viața sa intimă!

Atunci când Justin Bieber a spus despre soția sa că „are acel yummy, yummy”, nu glumea! Recent, artistul le-a împărtășit fanilor detalii personale din căsnicia sa cu Hailey Bieber, și din câte se pare, între cei doi există o chimie perfectă.

În urmă cu câteva zile, Justin a susținut un concert într-un bar din Londra, într-un cadru intim, dar acesta nu a fost singurul lucru intim din show-ul său. În timpul evenimentului, Bieber a vorbit deschis despre viața sexuală dintre el și Hailey.

La un moment dat, interpretul piesei „Yummy” le-a oferit fanilor șansa de a-i adresa câteva întrebări. Totuși, atunci când unul dintre aceștia a vrut să afle cum arată o zi obișnuită din viața artistului, acesta a oferit un răspuns cel puțin surprinzător.

„Depinde cu cine sunt”, a răspuns Bieber. „Când sunt cu soția mea, ne place să... puteți ghici voi ce facem. Devine destul de nebun... cam asta e tot ce facem”„Ne place să urmărim filme, Netflix and chill, dar cu siguranță facem mai mult chill”, a adăgat el.

Mai mult, în cel mai recent episod al documentarului său de pe Youtube, artistul le-a oferit fanilor o privire și mai atentă asupra relației sale cu modelul de 23 de ani. El a arătat în premieră imagini de la cea de-a doua nuntă a lor, care a avut loc în toamna anului trecut în Carolina de Sud, după ce s-au căsătorit civil în 2018.

„Ea cobora scările și eu eram acolo cu inelul. Tremuram și i-am spus:  Te iubesc de atât de mult timp și pur și simplu nu mă pot imagina fiind cu altcineva. Te iubesc foarte mult și vreau să-mi petrec tot restul vieții alături de tine, te căsătorești cu mine?”.

În același episod, Hailey a mărturisit că: „Totul s-a întâmplat exact așa cum trebuia, cred asta cu adevărat. Chiar și micile neplăceri care s-ar fi putut întâmpla, pănă și bâlbâielile noastre, orice ar fi fost, cred că a fost exact cum era menit să fie”.

Urmărește întreg episodul aici!

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.