Cool Stuff

VIDEO | Primele imagini cu Robert Pattinson în costumul lui Batman!

Vezi primele imagini cu noul costum al lui Batman!

Vești bune pentru fanii Batman! După ce anul trecut am aflat oficial că Robert Pattinson va intra în pielea justiţiarului din Gotham, acum avem parte de noi surprize!

Se pare că regizorul Matt Reeves se distrează de minune cu noul Batman și deja a început să îi tachineze pe fanii producției, ispitindu-i cu primele imagini cu Robert Pattinson îmbrăcat în costumul legendarului supererou.

Acesta a postat un clip scurt pe contul său de Twitter, cu descrirerea „camera test”. Pattinson apare purtând noul costum Batman pe un fundal întunecat, cu o lumină roșie, pe acordurile muzicii semnate de Michael Giacchino.

Robert Pattinson intră în pielea noului personaj, preluând ștafeta de la alți actori precum Ben Affleck, care a renunțat la rolul său la începutul anului trecut, Christian Bale, Michael Keaton, George Clooney sau Val Kilmer.

De asemenea, distribuţia viitorului „The Batman" include şi un nou rol important pentru Zoe Kravitz, care o va interpreta pe Catwoman şi care va fi astfel succesoarea unor vedete precum Michelle Pfeiffer ("Batman Returns", 1992), Halle Berry ("Catwoman", 2004) sau Anne Hathaway ("The Dark Knight Rises"). Alături de cei doi vor mai juca și Paul Dano, Colin Farrell, Andy Serkis, John Turturro şi Jeffrey Wright.

În ceea ce privește premiera, ne așteptăm ca noua producție să apară în cinematografe pe 25 iunie 2021.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.