Kiss Music News

Billie Eilish a lansat „No Time To Die” – cea mai tare coloană sonoră a unui film cu James Bond!

Ascultă acum „No Time To Die”, noua piesă de pe coloana sonoră a filmului James Bond!

Fără îndoială, 2019 a fost cel mai bun an pentru Billie Eilish, însă artista a început 2020 în forță! După ce a fost desemnată „Femeia anului 2019” și a făcut istorie la premiile Grammy, Billie se pregătește pentru o viitoare nominalizare la Globurile de Aur sau Premiile Oscar.

Billie Eilish tocmai a lansat „No Time To Die” pentru noul film James Bond și deja este considerată „cea mai bună piesă de pe coloana sonoră a unui film cu James Bond, din toate timpurile”. În plus, piesa este o reprezentare perfectă a ceea ce au însemnat filmele din această franciză, încă de la început: un aer proaspăt, într-o nouă lume a filmelor de acțiune, adăugând puțin farmec, dar păstrând elementele clasice.

Billie se alătură lui Sam Smith și lui Adele, devenind cea mai tânără artistă care a produs o piesă pentru coloana sonoră a unui film James Bond. Fanii ei, extrem de activi pe rețelele de socializare au reacționat imediat și au felicitat-o, iar la mai puțin de 24 de ore de la lansare, piesa a strâns peste 5 milioane de vizualizări.

„Tocmai am ascultat piesa „No Time To Die”, a lui Billie Eilish și este una dintre cele mai bune performanțe vocale pe care le-am auzit. Dinamică, delicată și extrem de precisă. O iubesc” sau „Dați-i lui Billie Eilish Oscarul pentru „No Time To Die” acum. Tocmai a lansat una dintre cele mai bună piese de pe coloana sonoră a unui film cu Bond, din toate timpurile”, sunt doar câteva dintre comentariile acestora.

Așa cum ne-am obișnuit, de compoziţie s-a ocupat fratele artistei, Finneas, geniul creativ din spatele a numeroase piese lansate de Billie Eilish. În plus, vom avea ocazia să ascultăm o variantă specială a piesei în cadrul galei Brit Awards 2020, unde Billie va interpreta tema filmului acompaniată de Hans Zimmer, care a făcut aranjamentele orchestrale cu Matt Dunkley şi chitaristul Johnny Marr.

Ultimul film cu Daniel Craig în pielea lui James Bond intră în cinematografe pe 10 aprilie, punând capăt epocii în care actorul l-a interpretat pe cel mai cunoscut agent secret. Potrivit scenariului, vechiul lui prieten din CIA, Felix Leiter, are nevoie de serviciile lui și astfel ajunge pe urmele unui răufăcător misterios. Filmul este așteptat cu multă nerăbdare de fanii francizei, mai ales că rolul negativ este interpretat de Rami Malek.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.