Cool Stuff

De ce s-au despărțit de fapt Nina Dobrev și Ian Somerhalder

Care a fost de fapt motivul despărțirii dintre Nina Dobrev și Ian Somerhalder!

Nina Dobrev și Ian Somerhalder au format unul dintre cele mai sexy cupluri de la Hollywood, iar chimia dintre cei doi era vizibilă și pe micile ecrane, unde formau de asemenea un cuplu în serialul „The Vampire Diaries”. Nina și Ian au confirmat că formează un cuplu în 2011, iar vestea nu a fost deloc un șoc, ținând cont că aceștia erau mereu împreună la filmări. Însă din păcate, poveștile de dragoste de la Hollywood nu au întotdeauna un happy ending, iar Nina și Ian s-au despărțit în 2013. În acea perioadă, fanii au fost extrem de dezamăgiți, iar toată lumea s-a întrebat care a fost motivul care a dus la despărțirea celor doi actori.

Ian Somerhalder își dorea o căsnicie

Deși pentru unele cupluri diferența de vârstă nu pare să conteze, se pare că în alte situații, acest lucru cântărește destul de mult. Chiar dacă Nina Dobrev și Ian Somerhalder păreau apropiați ca vârstă, între cei doi era de fapt o diferență de zece ani. În momentul în care s-au despărțit, cei doi se aflau în puncte diferite ale carierei, iar fiecare își dorea altceva pentru viitor.

Ian își dorea să se căsătorească și visa la o familie, iar visul său s-a îndeplinit la scurt timp după ce acesta s-a despărțit de Nina Dobrev, în 2013. Actorul s-a cuplat în 2014 cu Nikki Reed, iar după șase luni de relație, cei doi s-au logodit. În 2015, Ian Somerhalder și Nikki Reed s-au căsătorit, iar după doi ani, aceștia au devenit părinți.

În schimb, situația arată diferit acum pentru Nina Dobrev! Actrița a declarat în mai multe interviuri că este fericită pentru fostul ei iubit, chiar dacă viața ei amoroasă nu arată formidabil.

Ei sunt foarte fericiți împreună, iar eu mă bucur pentru ei, așa că nu cred că ar trebui să fie vreo problemă cu asta. Drama este în presă, nu între noi”, a spus Dobrev.

În 2013, Nina nu era pregătită pentru căsătorie, deoarece își dorea să experimenteze mai multe lucruri, înainte de a face marele pas. Actrița nu a vorbit niciodată despre această decizie, însă din câte se pare, ideea căsătoriei a speriat-o pe Dobrev, care avea impresia că totul se petrecea prea rapid între ea și Somerhalder.

Dobrev nu era pregătită să facă acest pas, ar fi preferat să mai aștepte în 10 ani”, a declarat o sursă pentru revista Life & Style. În timp ce Somerhalder nu își dorea să aștepte până la 44 de ani, pentru a se bucura de o familie. De asemenea, Nina era mai mult concentrată asupra oportunităților din carieră, decât asupra relației de cuplu, iar acest lucru este de înțeles.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.