Cool Stuff

Serialul „Lucifer”, salvat din nou?! Netflix își dorește să facă și sezonul 6!

Netflix se află în negocieri pentru sezonul 6 din „Lucifer”!

Deși fanii serialului „Lucifer” așteaptă cu nerăbdare sezonul 5, alături de marele final, o nouă luminiță se vede la capătul tunelului. Netflix nu vrea să renunțe la cel mai popular serial al anului trecut și deja există zvonuri conform cărora finalul va fi amânat.

Potrivit TVLine, serviciul de streaming s-ar afla în discuții cu Warner Bros Television pentru a extinde serialul cu încă un sezon. Însă, până la acest moment, nu există declarații oficiale.

Totuși, nu ar fi o surpriză! Nu este prima dată când Netflix îl salvează pe „Lucifer”, fiind ca un înger păzitor pentru îndrăgitul serial. În 2018, după sezonul trei, Fox a renunțat la producție și aceasta a fost la un pas de a fi anulată. La acel moment, fanii au inițiat o mișcare folosind hashtag-ul #SaveLucifer, care a ajuns pe locul 1 în trending, iar Netflix a preluat ștafeta.

Dacă serialul va avea o nouă șansă nu este încă sigur, însă o petiție online, semnată de 110.000 de persoane, confirmă că „lucifanii” sunt încă pasionați de acesta. Producătorii show-ului, Ildy Modrovich și Joe Henderson, au mai vorbit anterior despre finalizarea serialului, spunând:

„Îi suntem extrem de recunoscători Netflix-ului pentru resuscitarea serialului din sezonul trecut, iar acum pentru că ne permite să terminăm povestea lui Lucifer în condițiile noastre. Cel mai important, dorim să le mulțumim fanilor pentru pasiunea și sprijinul incredibil. Lucruri bune urmează să vină!”

Deocamdată, nu există o dată stabilită pentru lansarea celui de-al cincilea sezon, însă „Lucifer” s-ar putea întoarce în a doua jumătate a acestui an. Sezonul 5 va avea 16 episoade, iar Tom Ellis a dezvăluit că există un întreg plan în spatele noului sezon și că pregătesc o mulțime de surprize!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.