Cool Stuff

FOTO | Orlando Bloom, ironizat de fani după ce și-a tatuat greșit numele fiului său!

Orlando Bloom și-a tatuaj greșit numele fiului său!

Chiar dacă Orlando Bloom nu este extrem de activ de pe rețelele de socializare, actorul își ține fanii la curent cu cele mai importante evenimente din viața sa. Recent, el a postat o fotografie cu noul tatuaj, dedicat fiului său, dar se pare că gestul său nu a primit reacții pozitive.

 „Un nou tatuaj. Poți ghici ce este?” a scris actorul în descrierea imaginii, în care se vede desenul cu o linie neagră, întreruptă de niște puncte și o serie de numere. Mai târziu, acesta i-a explicat unui fan că tatuajul reprezintă numele fiului său: „Scrie Flynn în alfabetul Morse, iar cifrele reprezintă ziua și ora nașterii lui”.

Totuși, câțiva fani au observat că tatuajul este greșit și actorul a devenit rapid ținta glumelor.

„Dacă folosind alfabetul Morse ar fi trebuit să scrie Flynn, atunci există o greșeală”, i-a scris un fan. „Tatuajul formează cuvântul Frynn. Încă un punct înainte de Y ar rezolva greșeala”, a comentat un alt fan.

Ulterior, artistul care a realizat tatuajul și-a recunoscut greșeala și a distribuit, de asemenea, o fotografie pe contul său de Instagram. „O frumoasă amintire pentru Orlando Bloom și fiul său: și da, lipsește un punct, știm asta, dar se va rezolva”, a scris acesta.

Flynn, în vârstă de nouă ani, este fiul lui Orlando Bloom din căsnicia anteriorară cu modelul Miranda Kerr. În prezent, actorul este logodit cu Katy Perry, alături de care speră să își mărească familia, așa cum a declarat recent.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.