Cool Stuff

FOTO | Primele imagini cu noul personaj negativ din „Venom 2”

Tom Hardy a publicat imagini din spatele camerelor de filmat cu Woody Harrelson îl rolul lui Carnage!

Cea de-a doua parte din seria Venom va fi lansată anul acesta, așa că putem să ne așteptăm la cât mai multe imagini de pe platourile de filmare și, în curând, la primul trailer. După ce am admirat costumul lui Tom Hardy, acum a venit rândul personajului negativ, interpretat de Woody Harrelson.

Actorul din rolul principal a distribuit recent, pe contul său de Instagram, o fotografie cu Woody Harrelson în rolul lui Cletus Kasady – aka Carnage . Acesta apare purtând o cămasă colorată, având un print cu palmieri, accesorizată cu un pandativ în formă de craniu, privind amenințător.

Villain-ul Cletus Kasady, a fost anunțat încă din primul film, anunțând continuarea poveștii. Aici, personajul interpretat de Harrelson este un criminal în serie ținut după gratii. Suferind de psihoză, el reprezintă un mare pericol, amenințând că odată ce iese din închisoarea federală în care se află - „va fi carnagiu”.  Cletus cere să fie intervievat de însuși Eddie Brock.

Chiar dacă filmul nu vorbește despre trecutul care îi leagă pe cei doi, conform benzilor desenate pe care se bazează producția, Eddie Brock și Cletus Kasady au fost colegi de celulă. În benzile desenate, simbiotul Venom fuzionează cu Kasady, care continuă să-și folosească puterile pentru a face și mai mult rău.

Mai mult, potrivit Marvel, Kasady are o relație total diferită cu simbiotul față de cea cu care ne-am obișnuit:

„Simbiotul i-a amplificat starea psihotică făcându-l și mai puțin stabil mental decât înainte și, prin urmare, mai periculos. Un alt lucru interesant este că, spre deosebire de Venom, Carnage este o entitate singulară, referindu-se la el însuși ca „Eu” în loc de „Noi”, deoarece ei s-au contopit și simbiotul este deja în sângele lui”.

În plus, se pare că „Venom 2” nu se oprește la Carnage, ci pregătește pentru marele ecran încă un răufăcător – Shriek –  care poate emite un suflu de energie sonică distructivă și poate provoca reacții violente în masă. Variety scrie că rolul i-ar fi revenit lui Naomie Harris.

În 2018, Venom reușea să aibă încasări globale de aproape 900 de milioane de dolari, făcând ca sequel-ul să devină o prioritate pentru studioul Sony. Totuși, fanii mai au de așteptat până în toamna acestui an, când filmul va intra în cinematografe. „Venom 2” are premiera programată pentru 2 octombrie 2020.

FOTO: Digital Spy

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.