Kiss Music News

Gigi Hadid și Zayn Malik, din nou împreună! Cum a confirmat modelul împăcarea.

Este oficial! Gigi Hadid și Zayn Malik formează din nou un cuplu!

După ce la finalul anului trecut aflam că Gigi Hadid și Zayn Malik au reluat legătura și apoi au apărut zvonuri despre împăcare, acum totul este oficial! La începutul anului cei doi au petrecut împreună, cu ocazia aniversării de 27 de ani a artistului și se pare acum că se simt mai bine ca niciodată împreună.

Gigi a ținut să marcheze Ziua Îndrăgostiților, postând o fotografie cu iubitul ei, ceea ce a confirmat că cei doi formează din nou un cuplu. „HEY VALENTINE. Z la fermă - Dec 2019”, sunt singurele cuvinte pe care aceasta le-a adăugat în descrierea fotografiei, care îl înfățișează pe artist la ferma familiei ei.

Relația celor doi a fost plină de astfel de momente, așa că vestea nu ne poate surprinde prea tare. Inițial, ei au început să formeze un cuplu în luna noiembrie a anului 2015 și au fost împreună până în martie 2018, însă după o scurtă despărțire, cei doi s-au împăcat. Totuși, în ianuarie 2019, cei doi s-au despărțit din nou, despărțire care a durat până la finalul anului.

Cu toate acestea, Gigi și Zayn nu au avut parte de scandaluri și au păstrat detaliile relației doar pentru ei. Mai mult, potrivit apropiaților, ei nu au încetat niciodată să vorbească și au o relație bazată pe respect.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.