Kiss Music News

Andra lansează „Vina mea” – piesa perfectă de ascultat în luna dragostei!

Ascultă acum noul single al Andrei, „Vina mea”!

În luna dragostei, la doar câteva zile după Ziua Îndrăgostiților, Andra lansează single-ul „Vina mea”. Într-un deux-piece alb, singură, într-o casă somptuoasă, Andra cântă o piesă de dragoste care va cuceri publicul de la prima strofă. Alături de ea, în clip, apare și actorul Adi Nartea, în rolul fostului său iubit.

Noua piesă este o co-producție Andra Records și MediaPro Music și este compusă de Sandri Biro de la Famous Production, iar clipul este regizat de Kobzon.

„Sunt îndrăgostită de piesa „Vina mea” și nu cred că putea o fi o perioadă mai potrivită să o lansez decât în februarie, luna dragostei. Este o piesă cu multă emoție în care cred că se vor regăsi toți cei care au trăit o poveste cu final trist, deși au depus toate eforturile ca relația să meargă, însă când iubești cu adevărat, respecți alegerile persoanei de lângă tine, chiar dacă fericirea lui nu mai este în brațele tale", a spus Andra.

Adrian Nartea, actorul principal din îndrăgitul serial „Vlad", a acceptat propunerea artistei de a fi protagonistul acestui videoclip, imediat ce a ascultat piesa. El s-a simțit foarte bine la filmări, deși echipa a stat pe platouri timp de 24 de ore.

„Îmi place muzica Andrei, o ascult adesea cu toată familia mea, iar pe Andra o simpatizez și o admir, așa că m-am bucurat să primesc propunerea de a apărea în clipul piesei. Sper să îi port noroc și să ajungă un mare hit!", a declarant acesta.

Lansarea noului single are loc la 4 ani de la debutul „Iubirea schimbă tot", o piesă care s-a bucurat de un succes incredibil la nivel național, dar și international. Andra a avut în total peste 200 de milioane de vizualizări și probabil la fel se va întâmpla și cu noua piesă care a ajuns pe locul 1 în Trending, în mai puțin de 24 de ore.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.