Kiss Music News

Gigi Hadid își dorește să devină mamă. Ce a declarat celebrul model!

Gigi Hadid, declarații despre planurile de viitor pe plan profesional și personal!

La doar câteva zile după ce a confirmat împăcarea cu Zayn Malik, Gigi Hadid face noi declarații suprinzătoare, despre cariera sa, dar și despre planurile personale.

Într-un interviu acordat publicației i-D magazine, modelul în vârstă de 25 de ani, a dezvăluit că se gândește să renunțe la cariera pe care o are. „Cred că pe măsură ce înaintez în vârstă...da, într-o zi o să îmi întemeiez o familie și nu știu dacă o să fac mereu modeling”, a spus aceasta.

„Îmi place partea creativă a modei, este atât de ofertantă. Oamenii cu care lucrez mă fac foarte fericită și sunt norocoasă să îi am alături. Însă cine știe? Poate că o să vreau să mă ocup tot timpul de gătit”, a mai adăugat ea.

Gigi a ținut să marcheze Ziua Îndrăgostiților, postând pe Instagram o fotografie cu iubitul ei, ceea ce a confirmat că cei doi formează din nou un cuplu.

Relația acesteia cu Zayn Malik a fost una cu multe despărțiri și împăcări mai ales pe parcursul ultimilor ani, însă înainte de Sărbătorile de Iarnă, cei doi și-au anunțat fanii că formează din nou un cuplu. La acel moment, Gigi a postat pe Instagram Stories o imagine în care apărea gătind alături de mama lui Malik. De atunci, cei doi au mai fost surprinși de mai multe ori pe străzile din New York.

Inițial, ei au început să formeze un cuplu în luna noiembrie a anului 2015 și au fost împreună până în martie 2018, însă după o scurtă despărțire, cei doi s-au împăcat. Totuși, în ianuarie 2019, cei doi s-au despărțit din nou, despărțire care a durat până la finalul anului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.