Cool Stuff

Vești bune pentru fanii serialului „Friends”. Actorii se reunesc pentru o continuare a producției!

Serialul „Friends” revine cu un episod special!

Vești bune pentru fanii serialului „Friends”! Se pare că celebra producție revine cu un episod special, care va fi produs pentru HBO Max, platformă pe care vor fi disponibile și celelalte 236 de episoade ale serialului. Actorii se aflau în negocieri încă din toamna anului trecut, când serialul împlinise 25 de ani, iar acum, aceștia au acceptat să se reunească pentru un episod special.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer vor primi cel puțin câte 2.5 milioane de dolari pentru apariția în acest proiect.

I-am reunit pe David, Jennifer, Courteney, Matt, Lisa și Matthew pentru un special HBO Max, care va fi lansat alături de întreaga bibliotecă ”Friends””, a declarat Kevin Reilly, ofițer principal de conținut la HBO Max.

Se pare că noul episod va fi regizat de Ben Winston, alături de producătorii executivi,ai serialului „Friends”, Kevin Bright, Marta Kauffman și David Crane.

Între timp, și actorii din serialul „Friends” au confirmat vestea cea mare pe rețelele de socializare, iar fanii lui Jennifer Aniston au fost mai mult decât încântați când au văzut postarea actriței de pe Instagram.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.